Mets mag blijven dromen van plek in W Series

Autocoureur Milou Mets uit Bingelrade is nog in de race voor een stoeltje in de W Series. De 28-jarige coureur behoort tot de 28 vrouwen die de eerste selectie op de Wachauring in het Oostenrijkse Melk overleefden.

Venlose wegracecoureur zet punt achter zijn carrière

Wegracecoureur Koen Zeelen uit Venlo hangt na twaalf jaar zijn motorhelm aan de wilgen.

Frijns geeft racecarrière nieuwe impuls in DTM

De Maastrichtse autocoureur Robin Frijns geeft een nieuwe draai aan zijn carrière. Hij komt dit jaar uit in de Deutsche Tourenwagen Masters (DTM).

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV