Overslaan en naar de inhoud gaan

Coronavirus vertraagt bouw pretparkattractie

Geplaatst opdinsdag 3 maart 2020 - 17:28

Het coronavirus zit de Venlose attractiebouwer Lagotronics Projects dwars.

Afreizen naar China om een contract te ondertekenen, is niet mogelijk. Daardoor loopt het project vertraging op.

Driedimensionaal
Het bedrijf levert interactieve driedimensionale spellen voor pretparken over heel de wereld. Waar de nieuwste attractie van Lagotronics moet komen, mag algemeen directeur Mark Beumers van Lagotronics nog niet zeggen. "Het was de bedoeling om binnenkort met de bouw te beginnen. Dat zit er nu niet in." Hoeveel vertraging het project oploopt is nog niet duidelijk.

Skype
Het bedrijf uit Venlo heeft al meerdere attracties voor pretparken in China gebouwd. Vorig jaar haalde het in China nog de grootste opdracht ooit binnen voor de bouw van een ride in Shenzen. "Dat project loopt nog", zegt Beumers. "We communiceren nu veel via skype. Dat is best lastig. En veel voorbereidingen zijn al gedaan", verklaart hij. De attractie moet mei volgend jaar klaar zijn. "Dus dat redden we wel."

Zodra het mogelijk is het reist hij af naar China om het contract voor de nieuwste attractie alsnog te tekenen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen