Overslaan en naar de inhoud gaan

Coronavirus houdt Xavier Maassen aan de kant

Geplaatst opwoensdag 5 februari 2020 - 14:15

Xavier Maassen kan op 15 februari niet deelnemen aan de Asian Le Mans Series op het circuit van Sepang.

De Maastrichtse coureur werd begin januari door het team van AAI Motorsports gevraagd om met de nieuwe Porsche GTR3R in Maleisië te rijden. Het team heeft de race echter geannuleerd.

Coronavirus
De reden hiervoor is dat zijn Chinese teamgenoot en eigenaar van de wagen Lam Yu door de uitbraak van het coronavirus geen visum krijgt om China uit te reizen.

Teleurgesteld
Maassen reageert teleurgesteld dat hij in Maleisië niet van start kan gaan: "Het was een geweldige kans om me te laten zien in de Aziatische markt met deze bijzondere Porsche GT3R. Ik begrijp de situatie uiteraard volkomen en kijk uit naar een volgende kans met het team van AAI Motorsports."

Bekend team
Het Aziatische team is voor Maassen geen onbekende. In 2015 nam de Maastrichtenaar voor het team van AAI Motorsports deel aan de 24 uur van Le Mans. Maassen reed toen in een Porsche GT3 RSR. In 2016 maakte hij bij hetzelfde team zijn debuut in de Asian Le Mans Series in een McLaren 650S GT3.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen