Overslaan en naar de inhoud gaan

Coronavirus: geen grote optocht in Venlo

Geplaatst opmaandag 14 september 2020 - 22:38

Ook in Venlo zal het komende carnaval er anders dan anders uitzien, zo kondigt Vors Joeccius XI Roel Versleijen aan in een filmpje dat Venloosch Vastelaoves Gezelschap Jocus op Facebook heeft geplaatst.

De meest opvallende zaken op een rijtje: geen grote optocht op carnavalsmaandag, de aftrap van vastelaovend op de 11de van de 11de vindt plaats zonder muziekevenement in de binnenstad en op de boerenbruiloft zal het uitverkoren paar niet trouwen maar zich verloven.

Normaal is niet mogelijk
"Pas in 2022 zal het huwelijk worden voltrokken", zo geeft Vors Joeccius XI Versleijen van Jocus aan. Door het coronavirus is een normale carnaval niet mogelijk, maar Jocus gaat er alles aan doen om carnaval toch plezierig te vieren. In het onderstaande filmpje, legt Versleijen uit hoe dat precies in zijn werk zal gaan.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen