Overslaan en naar de inhoud gaan

Coronateststraat Venlo verkast naar overdekte loods

Geplaatst opwoensdag 26 augustus 2020 - 15:23

De coronateststraat op het parkeerterrein bij de Veiligheidsregio Limburg-Noord aan de Nijmeegseweg in Venlo verhuist naar een loods aan de Willem Barentszweg in diezelfde stad. Vanaf 1 september voert de GGD Limburg-Noord de testen uit op de nieuwe plek.

Dat maakt de GGD Limburg-Noord woensdagmiddag bekend.

Wintermaanden
De verplaatsing van de teststraat naar de nieuwe plek hangt samen met het najaar en de komende wintermaanden. In de nieuwe loods is het voor de GGD-medewerkers warmer en zijn de werkomstandigheden beter.

Blijven zitten
Automobilisten die de coronateststraat bezoeken kunnen, net als nu bij een test, gewoon in de auto blijven zitten. Chauffeurs kunnen met hun wagen de loods in en GGD-personeel neemt vervolgens de test af.

Sneller opschalen
Omdat de loods groter is dan de locatie aan de Nijmeegseweg, kan de GGD ook sneller opschalen, mocht dat nodig zijn bij een stijging van testaanvragen.

Behalve voor automobilisten is de nieuwe testlocatie in de loods toegankelijk voor voetgangers, fietsers, scooter- en brommerrijders.

Tour de L1mbourg vanaf zaterdag op L1 TV. Iedere dag vanuit een andere Limburgse gemeente.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen