Overslaan en naar de inhoud gaan

Coronateststraat Venlo verkast naar overdekte loods

Geplaatst opwoensdag 26 augustus 2020 - 15:23

De coronateststraat op het parkeerterrein bij de Veiligheidsregio Limburg-Noord aan de Nijmeegseweg in Venlo verhuist naar een loods aan de Willem Barentszweg in diezelfde stad. Vanaf 1 september voert de GGD Limburg-Noord de testen uit op de nieuwe plek.

Dat maakt de GGD Limburg-Noord woensdagmiddag bekend.

Wintermaanden
De verplaatsing van de teststraat naar de nieuwe plek hangt samen met het najaar en de komende wintermaanden. In de nieuwe loods is het voor de GGD-medewerkers warmer en zijn de werkomstandigheden beter.

Blijven zitten
Automobilisten die de coronateststraat bezoeken kunnen, net als nu bij een test, gewoon in de auto blijven zitten. Chauffeurs kunnen met hun wagen de loods in en GGD-personeel neemt vervolgens de test af.

Sneller opschalen
Omdat de loods groter is dan de locatie aan de Nijmeegseweg, kan de GGD ook sneller opschalen, mocht dat nodig zijn bij een stijging van testaanvragen.

Behalve voor automobilisten is de nieuwe testlocatie in de loods toegankelijk voor voetgangers, fietsers, scooter- en brommerrijders.

Tour de L1mbourg vanaf zaterdag op L1 TV. Iedere dag vanuit een andere Limburgse gemeente.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen