Winkeldief Venray - 9 apr 2020

Spugende winkeldief die 'corona' riep, moet jaar de cel in

De 25-jarige winkeldief die in Venray tijdens een vluchtpoging naar een burger spuugde en 'corona' riep, is door de rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf van een jaar.

Opgepakt
Winkeldief spuugt op burger en roept dat hij corona heeft

Een verdachte (25 jaar) heeft donderdag in Venray tijdens een vluchtpoging naar een burger gespuugd. Hierbij zou hij 'corona' hebben geroepen.

Klodder spuug verf
Celstraf voor bespugen hulpverleenster

Een 19-jarige man uit Landgraaf is donderdag via supersnelrecht veroordeeld tot zes weken gevangenisstraf, en een schadevergoeding van 500 euro.

Gevangenis
Celstraf voor dronken Pool die agent in gezicht spuugde

Een 34-jarige Pool is veroordeeld tot een celstraf van vier weken, omdat hij een agent in zijn gezicht heeft gespuugd.

coronaspuger maastricht corona spuugincident (24 mrt 2020)
Celstraf van acht weken voor coronaspuger

De 19-jarige coronaspuger, die dinsdag werd opgepakt nadat hij een buschauffeur in zijn gezicht had gespuugd, is veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht weken.

coronaspuger maastricht corona spuugincident (24 mrt 2020)
Coronaspuger (19) via supersnelrecht vervolgd

De coronaspuger die dinsdag werd opgepakt omdat hij een buschauffeur in zijn gezicht had gespuugd, wordt vervolgd via het supersnelrecht.

coronaspuger maastricht corona spuugincident (24 mrt 2020)
Keus voor coronaverdachten: cel of supersnel straf

Coronaverdachten worden zoveel mogelijk vervolgd via het zogenoemde supersnelrecht. De politie laat deze mensen tekenen voor snellere berechting, waardoor ze binnen drie tot zes dagen worden berecht.

coronaspuger maastricht corona spuugincident (24 mrt 2020)
'Ik heb corona': reiziger bespuugt buschauffeur

Een man heeft dinsdag in Maastricht een buschauffeur in zijn gezicht gespuugd en maakte daarbij de opmerking dat hij met corona is besmet.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten