Overslaan en naar de inhoud gaan

Coronaregels: 13 boetes in Venlo, feest beëindigd in Weert

Geplaatst opmaandag 6 april 2020 - 6:37

Voor het overtreden van de coronaregels zijn er zondag in Venlo in totaal 13 bekeuringen uitgeschreven.

Vooral jongeren zijn op de bon geslingerd, meldt het wijkteam Centrum-Zuid-Noord.

Bonnenboekje
Agenten trokken hun bonnenboekje bij het Wassumpark, aan de Maaskade en bij het pontje in Reuver, waar groepjes jongeren gezellig samen van de zon aan het genieten waren zonder voldoende afstand te houden. De boete voor zo'n vergrijp kan oplopen tot 400 euro. Op verschillende andere plekken kregen mensen een waarschuwing.

Feest
De Venlose politie waarschuwt verder dat agenten ook toestemming hebben om feestjes bij mensen thuis te beëindigen, als daar te veel mensen bij elkaar zijn. In Weert is dat volgens de politie zaterdag al gebeurd.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen