Overslaan en naar de inhoud gaan

Coronaregels: 13 boetes in Venlo, feest beëindigd in Weert

Geplaatst opmaandag 6 april 2020 - 6:37

Voor het overtreden van de coronaregels zijn er zondag in Venlo in totaal 13 bekeuringen uitgeschreven.

Vooral jongeren zijn op de bon geslingerd, meldt het wijkteam Centrum-Zuid-Noord.

Bonnenboekje
Agenten trokken hun bonnenboekje bij het Wassumpark, aan de Maaskade en bij het pontje in Reuver, waar groepjes jongeren gezellig samen van de zon aan het genieten waren zonder voldoende afstand te houden. De boete voor zo'n vergrijp kan oplopen tot 400 euro. Op verschillende andere plekken kregen mensen een waarschuwing.

Feest
De Venlose politie waarschuwt verder dat agenten ook toestemming hebben om feestjes bij mensen thuis te beëindigen, als daar te veel mensen bij elkaar zijn. In Weert is dat volgens de politie zaterdag al gebeurd.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen