Vandervalk hotel Urmond (19 mrt 2020)

Coronacentrum Urmond dicht, heropening mogelijk

Het thuiszorghotel van het Coronacentrum Urmond sluit vrijdag de deuren. Mocht het nodig zijn, dan is heropening wel mogelijk.

Coronahotel 2
Coronacentrum Urmond sluit vrijdag definitief

De huisartsenpost van het Coronacentrum in Urmond sluit vrijdag zijn deuren. Het Thuiszorghotel in het centrum is drie weken geleden al dichtgegaan en staat sinds die tijd in standby-modus.

Coronahotel 2
Thuiszorghotel Urmond vanaf volgende week dicht

Het thuiszorghotel van het Coronacentrum Urmond gaat vanaf maandag dicht, maar blijft wel in stand-by modus. De huisartsenpost van het centrum blijft open.

Coronahotel Oranjerie Roermond (15 apr 2020)
Zorghotels en noodhospitaal corona kunnen nog niet dicht

De twee zorghotels en het noodhospitaal voor coronapatiënten in Limburg kunnen nog niet dicht, hoewel de bedden daar nauwelijks zijn bezet.

Van der Valk-hotel Urmond
Coronahotel door lage bezetting mogelijk dicht

Het coronahotel in Urmond sluit mogelijk binnenkort de deuren. Dat komt door de lage bezetting van het aantal bedden.

Van der Valk-hotel Urmond
Minister De Jonge bezoekt coronahotel Urmond

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid heeft paasmaandag een bezoek gebracht aan het zorghotel voor coronapatiënten in het Van der Valk-hotel in Urmond.

Pinkpop 2019
Minister: 'Houd niet te veel hoop dat Pinkpop doorgaat'

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport acht de kans klein dat grote evenementen als Pinkpop dit jaar door kunnen gaan.

Coronahotel Mecc 30 mrt 2020
Studenten verpleegkunde naar corona-zorghotels

Studenten verpleegkunde van Zuyd Hogeschool gaan bijspringen in de zorghotels voor coronapatiënten.

Van der Valk-hotel Urmond
Coronahotel Urmond: 18 patiënten opgevangen, 2 naar huis

In het zorghotel van Van der Valk in Urmond zijn tot dusver achttien coronapatiënten opgevangen. Daarvan zijn er al twee naar huis gestuurd.

Vandervalk hotel Urmond (19 mrt 2020)
Van der Valk-hotel wordt mogelijk noodhospitaal

Het Van der Valk-hotel in Urmond gaat mogelijk als noodhospitaal dienen voor coronapatiënten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten