kasteel limbricht ganzenbord groot (23 okt 2020)

Gedwongen sluiting maakt Limburgse horeca creatief

Ondernemend Nederland heeft het zwaar te verduren tijdens de coronapandemie, ondanks de diverse steunmaatregelen van het kabinet voor het bedrijfsleven.

beademing ziekenhuis corona intensive care (stock)
Ziekenhuizen amper hersteld: 'Maar klaar voor tweede golf'

Ondanks dat veel verpleegkundigen nog amper zijn hersteld van de eerste coronagolf, staan ze in Limburg alweer in de startblokken om de klappen van de tweede golf op te vangen.

mondkapje in winkel, shoppen, winkelen mondmasker (stock) _HD
Partijen Maastricht boos over winkelbesluit Tweede Kerstdag

De Maastrichtse raadsfracties van Partij Veilig Maastricht, PvdA en SAB vinden het geen goed idee dat de winkels in de stad op Tweede Kerstdag open mogen.

liveblog corona
Teruglezen: Nieuw record aantal besmettingen wereldwijd

De coronacijfers lopen op en de ziekenhuizen krijgen het steeds drukker. In de strijd tegen het coronavirus zijn strengere maatregelen ingesteld. Lees hier het nieuws terug rond het coronavirus van zaterdag 17 oktober.

mondkapje in winkel, shoppen, winkelen mondmasker (stock) _HD
Maastricht komt winkeliers tegemoet: Tweede Kerstdag open

De gemeente Maastricht staat 'bij hoge uitzondering' toe dat de winkels op Tweede Kerstdag enkele uren open mogen zijn.

Inge Godthelp - waarnemend politiechef eenheid Limburg
Politiechef: Zorgen over toename criminaliteit in crisistijd

De politie maakt zich zorgen over de ondermijnende criminaliteit die zich tijdens de coronacrisis verder kan ontwikkelen. "Wij zijn nu vooral bezig met toezicht en handhaving, om te zorgen dat we een veilige en gezonde samenleving krijgen."

liveblog coronavirus teruglezen
Teruglezen: Koninklijke familie breekt vakantie af na ophef

De coronacijfers lopen op en de ziekenhuizen krijgen het steeds drukker. In de strijd tegen het coronavirus zijn strengere maatregelen ingesteld. Lees hier het nieuws rond het coronavirus terug van vrijdag 16 oktober.

Ryan Palmen (14 okt 2020)
Horster burgemeester op matje geroepen door veiligheidsregio

De Veiligheidsregio Limburg-Noord heeft burgemeester Ryan Palmen van Horst aan de Maas op het matje geroepen om tekst en uitleg te geven over een video die hij plaatste op zijn Facebook-pagina. Hij sprak daar openlijk zijn twijfels uit over de nieuwe coronamaatregelen van het kabinet.

vdl nedcar born reclamezuil stock
Medewerkers Nedcar onaangenaam verrast door vertrek BMW

Veel medewerkers van VDL Nedcar zagen niet aankomen dat BMW de autoproductie in Born zou stoppen.

liveblog corona - teruglezen
Teruglezen: Iets minder besmettingen in Limburg

De coronacijfers lopen op en de ziekenhuizen krijgen het steeds drukker. Daarom zijn woensdagavond om 22:00 uur nieuwe maatregelen ingegaan om de verspreiding van het coronavirus in te dammen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten