Overslaan en naar de inhoud gaan

Coronabesmettingen bij zorgcentrum in Nederweert

Geplaatst opmaandag 5 oktober 2020 - 14:06

Een medewerker en een cliënt van zorgcentrum St. Joseph in Nederweert zijn besmet met het coronavirus.

Dat bevestigt Land van Horne, de zorgorganisatie waar het zorgcentrum onderdeel van is.

Afgelopen donderdag werd bekend dat een medewerker van het zorgcentrum positief had getest op het virus. Daarna zijn alle medewerkers en cliënten die in contact zijn geweest met de medewerker, getest op het coronavirus. Hieruit bleek dat bij een cliënt uit woongroep L ook het coronavirus kon worden vastgesteld.

Verspreiding
Om verdere verspreiding te voorkomen van het virus, zijn er extra maatregelen getroffen. Zo zijn alle cliënten van woongroep L in quarantaine gegaan.

Ook mag de cliënt met het virus maar één vaste bezoeker ontvangen en dit twee keer per week in zijn of haar eigen kamer. De andere bewoners van de woongroep mogen twee keer per week bezoek ontvangen, van maximaal twee vaste bezoekers.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen