Overslaan en naar de inhoud gaan

Corona in Limburg: cijfers van 25 juni

Geplaatst opdonderdag 25 juni 2020 - 17:14

In Limburg zijn tot nu toe in totaal 4.860 mensen positief getest op besmetting met het coronavirus. Zeker 1.562 Limburgers zijn opgenomen (geweest) in het ziekenhuis. En ten minste 749 mensen zijn in onze provincie inmiddels aan het virus overleden.

Dit zijn de belangrijkste cijfers van de twee Limburgse GGD'en en het RIVM van donderdag 25 juni.

coronacijfers 25 juni
Beeld: 1Limburg

Lees je dit bericht op je telefoon, klik dan hier voor de regiomonitor.

Besmettingen online
Beeld: GGD
Ziekenhuisopnamen online
Beeld: GGD
Overleden online
Beeld: GGD

Het verhaal achter de cijfers

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen