Overslaan en naar de inhoud gaan

Corona-frustratie wegslaan tijdens Boer Op Toer

Geplaatst opzondag 24 mei 2020 - 18:47

Kickbokser én boer Mitch Kuijpers is begonnen aan zijn nieuwe project: Boer Op Toer.

Eerste editie
Met zijn bijzondere aanhanger rijdt Kuijpers langs verschillende dorpskernen in Midden-Limburg, zodat mensen hun energie kwijt kunnen op de boksballen. Zondagmiddag was de eerste editie in Haler.

Video: L1

Tractor
Met de tractor kwam de sportschoolhouder naar het plein voor de kerk om daar zijn kar neer te zetten. Hij heeft de aanhanger met acht boksballen eraan, zelf gebouwd. Per les kunnen er acht deelnemers meedoen. Iedereen is uitgenodigd om een les mee te pikken, als ze zich maar online opgeven.

Stress
Kuijpers kan nu niet met zijn groepen terecht in zijn eigen sportschool, vandaar dat hij dit project bedacht om tóch sporters wat te kunnen bieden. "Misschien ervaren mensen wel wat meer stress in deze corona-tijd. Kinderen die veel meer thuis zijn, ouders die niet naar hun werk kunnen... Dan is het heerlijk om je even uit te leven op deze boksballen. En je hoeft niet ver te reizen, we komen gewoon naar je toe."

Kuijpers is van plan om de komende weken nog meer dorpen te bezoeken. Iedereen kan zich online opgeven.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen