Overslaan en naar de inhoud gaan

Corona-frustratie wegslaan tijdens Boer Op Toer

Geplaatst opzondag 24 mei 2020 - 18:47

Kickbokser én boer Mitch Kuijpers is begonnen aan zijn nieuwe project: Boer Op Toer.

Eerste editie
Met zijn bijzondere aanhanger rijdt Kuijpers langs verschillende dorpskernen in Midden-Limburg, zodat mensen hun energie kwijt kunnen op de boksballen. Zondagmiddag was de eerste editie in Haler.

Video: L1

Tractor
Met de tractor kwam de sportschoolhouder naar het plein voor de kerk om daar zijn kar neer te zetten. Hij heeft de aanhanger met acht boksballen eraan, zelf gebouwd. Per les kunnen er acht deelnemers meedoen. Iedereen is uitgenodigd om een les mee te pikken, als ze zich maar online opgeven.

Stress
Kuijpers kan nu niet met zijn groepen terecht in zijn eigen sportschool, vandaar dat hij dit project bedacht om tóch sporters wat te kunnen bieden. "Misschien ervaren mensen wel wat meer stress in deze corona-tijd. Kinderen die veel meer thuis zijn, ouders die niet naar hun werk kunnen... Dan is het heerlijk om je even uit te leven op deze boksballen. En je hoeft niet ver te reizen, we komen gewoon naar je toe."

Kuijpers is van plan om de komende weken nog meer dorpen te bezoeken. Iedereen kan zich online opgeven.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen