Overslaan en naar de inhoud gaan

Corendon vliegt ook in de winter naar de zon vanaf Beek

Geplaatst opvrijdag 3 augustus 2018 - 12:15

Luchtvaartmaatschappij Corendon gaat komende winter ook vluchten naar zonovergoten oorden aanbieden vanaf vliegveld Maastricht Aachen Airport.

Corendon vliegt vanaf november twee keer per week naar de Turkse badplaats Antalya en naar Banjul in Gambia.

Succes
De luchtvaartmaatschappij is zeer content met de zomervluchten vanaf het vliegveld in Beek. Vanwege het succes gaat Corendon ook in de winter vliegen vanaf de luchthaven langs de A2.

Lees ook: Nog meer Corendon-bestemmingen vanaf Maastricht

Winterzon
"In het zomerseizoen is gebleken hoe populair vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport is, dus het is voor ons een logische stap om ook in de winter vakanties aan te bieden vanaf deze luchthaven", legt Atilay Uslu, de oprichter van Corendon, uit. "We hebben besloten om naar de populaire winterzonbestemming in Gambia te vliegen, dat ondertussen alweer de negentiende bestemming is die wij aandoen vanuit Limburg."

Volg het Solar Weekend Festival in Roermond via de festivalrubriek van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen