Overslaan en naar de inhoud gaan

Corendon stationeert tweede vliegtuig in Maastricht

Geplaatst opdinsdag 6 februari 2018 - 12:21

Chartermaatschappij Corendon stationeert komende zomer twee vliegtuigen op Maastricht Aachen Airport, in plaats van één.

Dat meldt Luchtvaartnieuws.nl

Bestemmingen
Het tweede vliegtuig is nodig omdat de maatschappij vanuit Maastricht op veel meer bestemmingen gaat vliegen dan eerst aangekondigd. Er staan nu in de zomermaanden juli en augustus 18 bestemmingen op de planning, goed voor 29 vluchten per week. Dat het vliegtuig op Maastricht wordt gestationeerd betekent dat daar al het kleine onderhoudswerk wordt gedaan om het vliegtuig weer vliegklaar te maken.

Gratis parkeren
​Corendon maakt gebruik van de Limburgse luchthaven omdat het in Schiphol geen ruimte meer heeft om uit te breiden. Vakantievluchten vanaf Maastricht zijn volgens de maatschappij erg populair, onder meer door het gratis parkeren, snelle inchecken en de korte wachtrijen.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen