Overslaan en naar de inhoud gaan

Corendon stationeert tweede vliegtuig in Maastricht

Geplaatst opdinsdag 6 februari 2018 - 12:21

Chartermaatschappij Corendon stationeert komende zomer twee vliegtuigen op Maastricht Aachen Airport, in plaats van één.

Dat meldt Luchtvaartnieuws.nl

Bestemmingen
Het tweede vliegtuig is nodig omdat de maatschappij vanuit Maastricht op veel meer bestemmingen gaat vliegen dan eerst aangekondigd. Er staan nu in de zomermaanden juli en augustus 18 bestemmingen op de planning, goed voor 29 vluchten per week. Dat het vliegtuig op Maastricht wordt gestationeerd betekent dat daar al het kleine onderhoudswerk wordt gedaan om het vliegtuig weer vliegklaar te maken.

Gratis parkeren
​Corendon maakt gebruik van de Limburgse luchthaven omdat het in Schiphol geen ruimte meer heeft om uit te breiden. Vakantievluchten vanaf Maastricht zijn volgens de maatschappij erg populair, onder meer door het gratis parkeren, snelle inchecken en de korte wachtrijen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen