Overslaan en naar de inhoud gaan

Corendon stationeert tweede vliegtuig in Maastricht

Geplaatst opdinsdag 6 februari 2018 - 12:21

Chartermaatschappij Corendon stationeert komende zomer twee vliegtuigen op Maastricht Aachen Airport, in plaats van één.

Dat meldt Luchtvaartnieuws.nl

Bestemmingen
Het tweede vliegtuig is nodig omdat de maatschappij vanuit Maastricht op veel meer bestemmingen gaat vliegen dan eerst aangekondigd. Er staan nu in de zomermaanden juli en augustus 18 bestemmingen op de planning, goed voor 29 vluchten per week. Dat het vliegtuig op Maastricht wordt gestationeerd betekent dat daar al het kleine onderhoudswerk wordt gedaan om het vliegtuig weer vliegklaar te maken.

Gratis parkeren
​Corendon maakt gebruik van de Limburgse luchthaven omdat het in Schiphol geen ruimte meer heeft om uit te breiden. Vakantievluchten vanaf Maastricht zijn volgens de maatschappij erg populair, onder meer door het gratis parkeren, snelle inchecken en de korte wachtrijen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen