Overslaan en naar de inhoud gaan

Corendon schrapt alle reizen tot 1 juni

Geplaatst opmaandag 23 maart 2020 - 18:01

Reisorganisatie Corendon schrapt voorlopig al zijn reizen. Was eerder al bekendgemaakt dat de vliegreizen tot eind maart niet doorgaan, maandag liet Corendon weten dat alle vakanties met vertrek tot 1 juni dit jaar geannuleerd worden.

Volgens de reisorganisatie is dat besloten vanwege het actuele reisadvies van de Nederlandse overheid, waarbij niet-noodzakelijke reizen naar het buitenland voorlopig worden afgeraden.

Duidelijkheid
Ook zijn op alle vakantiebestemmingen op dit moment vergaande maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Luchthavens, hotels en restaurants zijn dicht en Corendon verwacht dat die situatie nog en hele tijd gaan duren. Om te voorkomen dat klanten in vervelende situaties terechtkomen met betalingen, boekingen en annuleringen wil de reisorganisatie duidelijkheid scheppen.

Corendon vliegt normaal gesproken ook vanaf Maastricht Aachen Airport.

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV