Overslaan en naar de inhoud gaan

Corendon schrapt alle reizen tot 1 juni

Geplaatst opmaandag 23 maart 2020 - 18:01

Reisorganisatie Corendon schrapt voorlopig al zijn reizen. Was eerder al bekendgemaakt dat de vliegreizen tot eind maart niet doorgaan, maandag liet Corendon weten dat alle vakanties met vertrek tot 1 juni dit jaar geannuleerd worden.

Volgens de reisorganisatie is dat besloten vanwege het actuele reisadvies van de Nederlandse overheid, waarbij niet-noodzakelijke reizen naar het buitenland voorlopig worden afgeraden.

Duidelijkheid
Ook zijn op alle vakantiebestemmingen op dit moment vergaande maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Luchthavens, hotels en restaurants zijn dicht en Corendon verwacht dat die situatie nog en hele tijd gaan duren. Om te voorkomen dat klanten in vervelende situaties terechtkomen met betalingen, boekingen en annuleringen wil de reisorganisatie duidelijkheid scheppen.

Corendon vliegt normaal gesproken ook vanaf Maastricht Aachen Airport.

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen