Overslaan en naar de inhoud gaan

Corendon: 'Niet gekomen om snel weer te vertrekken'

Geplaatst opdinsdag 14 november 2017 - 19:45

Volgens Corendon-oprichter Atilay Uslu is de vakantie-aanbieder "niet naar Maastricht Aachen Airport gekomen om weer snel te vertrekken."

Dat zegt Uslu in gesprek bij de talkshow Avondgasten op L1.

Vertrouwen
Uslu wil het vertrouwen van de reiziger winnen door perspectief te bieden voor de lange termijn. "
In het verleden waren er hier luchtvaartmaatschappijen die weer snel vertrokken. Dat heeft een deuk in het vertrouwen van de consument opgeleverd. Ik investeer niet voor niets 10 miljoen euro in deze Limburgse luchthaven."

Lees ook: Corendon investeert miljoenen in MAA en breidt vluchten uit

Twaalf Europese bestemmingen
De maatschappij maakte dinsdag bekend vanaf Maastricht naar twaalf verschillende Europese bestemmingen te vliegen, in totaal zeventien keer per week.
Corendon zal een toestel permanent stationeren in Maastricht en zal daarvoor ook personeel aantrekken. "Wij zijn hier om te blijven", aldus de oprichter.

Winter
De plannen liegen er niet om. "
Nu hebben we alleen in de zomer al die bestemmingen vastgelegd, van april tot en met oktober", zegt Uslu. "Maar ik wil in de winter ook naar verre warme oorden vliegen vanaf Maastricht, zoals Gambia en Egypte."

140.000 passagiers
De topman verwacht jaarlijks 140.000 passagiers vanaf
Maastricht-Aachen Airport te vervoeren. "De eerste 2500 reserveringen zijn nu al binnen, terwijl we het pas vandaag bekend hebben gemaakt."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen