Overslaan en naar de inhoud gaan

Corendon met drie bestemmingen terug op vliegveld Beek

Geplaatst opzaterdag 3 december 2016 - 11:07

Vliegmaatschappij Corendon keert volgend jaar terug op Maastricht Aachen Airport (MAA) en gaat vliegen naar drie bestemmingen.

Corendon hervat vanaf april 2017 vluchten naar de Turkse stad Antalya.

'Vertrouwen in nieuwe exploitant'
Eerder dit jaar verliet de Turks-Nederlandse reisaanbieder MAA omdat er te weinig tickets werden geboekt voor vliegreizen naar Antalya. "Maar de luchthaven heeft een nieuwe exploitant die zeer ambitieus is, dus nu hebben we er weer vertrouwen in", zegt topman Steven van der Heijden van Corendon.

Faro en Heraklion
Later die maand biedt Corendon vanaf Beek ook vluchten aan naar Faro (Portugal) en Heraklion (Griekenland). Naar alle drie bestemmingen wordt twee keer per week gevlogen. "Slaat dat aan, dan wordt dat mogelijk vaker - drie à vier keer in de week - en worden op termijn wellicht ook nieuwe bestemmingen toegevoegd", aldus Van der Heijden.

Boekingen
Via Corendon werden in het afgelopen boekjaar 2015-2016 260.000 vakanties naar Turkije geboekt. Twee jaar geleden waren dat er nog 350.000. "Het zijn er wel minder, maar we zijn er nog altijd heel tevreden mee", zegt de topman.

Lees ook: Corendon Airlines vertrekt van Maastricht Aachen Airport

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Corendon gaat van MAA naar Turkse badplaats vliegen
Actiegroepen niet blij met uitbreiding vliegveld Maastricht
Corendon-baas helpt uit bij vakantievluchten Beek
Maastricht Aachen Airport wil lijndienst naar 'hub'
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen