Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Corendon met drie bestemmingen terug op vliegveld Beek

Geplaatst opzaterdag 3 december 2016 - 11:07

Vliegmaatschappij Corendon keert volgend jaar terug op Maastricht Aachen Airport (MAA) en gaat vliegen naar drie bestemmingen.

Corendon hervat vanaf april 2017 vluchten naar de Turkse stad Antalya.

'Vertrouwen in nieuwe exploitant'
Eerder dit jaar verliet de Turks-Nederlandse reisaanbieder MAA omdat er te weinig tickets werden geboekt voor vliegreizen naar Antalya. "Maar de luchthaven heeft een nieuwe exploitant die zeer ambitieus is, dus nu hebben we er weer vertrouwen in", zegt topman Steven van der Heijden van Corendon.

Faro en Heraklion
Later die maand biedt Corendon vanaf Beek ook vluchten aan naar Faro (Portugal) en Heraklion (Griekenland). Naar alle drie bestemmingen wordt twee keer per week gevlogen. "Slaat dat aan, dan wordt dat mogelijk vaker - drie à vier keer in de week - en worden op termijn wellicht ook nieuwe bestemmingen toegevoegd", aldus Van der Heijden.

Boekingen
Via Corendon werden in het afgelopen boekjaar 2015-2016 260.000 vakanties naar Turkije geboekt. Twee jaar geleden waren dat er nog 350.000. "Het zijn er wel minder, maar we zijn er nog altijd heel tevreden mee", zegt de topman.

Lees ook: Corendon Airlines vertrekt van Maastricht Aachen Airport

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Corendon gaat van MAA naar Turkse badplaats vliegen
Actiegroepen niet blij met uitbreiding vliegveld Maastricht
Corendon-baas helpt uit bij vakantievluchten Beek
Maastricht Aachen Airport wil lijndienst naar 'hub'
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen