Overslaan en naar de inhoud gaan

Corendon hervat in juni vakantievluchten vanaf Maastricht

Geplaatst opdonderdag 20 mei 2021 - 13:51

Corendon hervat volgende maand vakantievluchten vanaf Maastricht Aachen Airport. Vanaf 8 juni vliegt de touroperator wekelijks van de luchthaven naar het Griekse eiland Rhodos.

"De boekingen naar Griekenland gaan zo hard dat we vanaf juni al starten met een wekelijkse vlucht vanaf Maastricht naar Rhodos op de dinsdagen om aan de grote lastminutevraag te voldoen", laat Corendon-oprichter Atilay Uslu weten.

Zeven andere bestemmingen
Later dit seizoen vliegt Corendon naar verwachting vanaf Maastricht ook naar zeven andere vakantiebestemmingen. Dat zijn de Turkse plaatsen Antalya en Bodrum, Bulgarije, Egypte en de Griekse eilanden Kos, Kreta en Zakynthos. "We zijn blij om te zien dat de boekingen weer binnenstromen sinds het reisadvies is aangepast, met name naar Griekenland, Curaçao en Bonaire", aldus Uslu.

Grote drukte bij reisbureaus
Onlangs bleek al dat veel Nederlanders zo snel mogelijk op vakantie willen nu de overheid een handvol landen als veilig genoeg heeft bestempeld. Dit zorgde afgelopen weekend voor grote drukte bij reisorganisaties, waar sommige klanten al vakanties boekten die over een paar weken beginnen.

TUI besloot ook al om vaker te gaan vliegen op Curaçao en Aruba.

Meer capaciteit bij KLM
KLM kondigde deze week vier nieuwe bestemmingen aan en liet weten dat zijn Europese netwerk richting de zomer weer geheel is opgebouwd. Zodra het mogelijk is, wil KLM daarbij de frequenties op populaire bestemmingen verhogen. Vergeleken met eerdere jaren zal KLM sowieso relatief meer capaciteit inzetten op Zuid-Europese bestemmingen in Portugal, Spanje, Italië, Kroatië en Griekenland.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen