Overslaan en naar de inhoud gaan

Corendon hervat in juni vakantievluchten vanaf Maastricht

Geplaatst opdonderdag 20 mei 2021 - 13:51

Corendon hervat volgende maand vakantievluchten vanaf Maastricht Aachen Airport. Vanaf 8 juni vliegt de touroperator wekelijks van de luchthaven naar het Griekse eiland Rhodos.

"De boekingen naar Griekenland gaan zo hard dat we vanaf juni al starten met een wekelijkse vlucht vanaf Maastricht naar Rhodos op de dinsdagen om aan de grote lastminutevraag te voldoen", laat Corendon-oprichter Atilay Uslu weten.

Zeven andere bestemmingen
Later dit seizoen vliegt Corendon naar verwachting vanaf Maastricht ook naar zeven andere vakantiebestemmingen. Dat zijn de Turkse plaatsen Antalya en Bodrum, Bulgarije, Egypte en de Griekse eilanden Kos, Kreta en Zakynthos. "We zijn blij om te zien dat de boekingen weer binnenstromen sinds het reisadvies is aangepast, met name naar Griekenland, Curaçao en Bonaire", aldus Uslu.

Grote drukte bij reisbureaus
Onlangs bleek al dat veel Nederlanders zo snel mogelijk op vakantie willen nu de overheid een handvol landen als veilig genoeg heeft bestempeld. Dit zorgde afgelopen weekend voor grote drukte bij reisorganisaties, waar sommige klanten al vakanties boekten die over een paar weken beginnen.

TUI besloot ook al om vaker te gaan vliegen op Curaçao en Aruba.

Meer capaciteit bij KLM
KLM kondigde deze week vier nieuwe bestemmingen aan en liet weten dat zijn Europese netwerk richting de zomer weer geheel is opgebouwd. Zodra het mogelijk is, wil KLM daarbij de frequenties op populaire bestemmingen verhogen. Vergeleken met eerdere jaren zal KLM sowieso relatief meer capaciteit inzetten op Zuid-Europese bestemmingen in Portugal, Spanje, Italië, Kroatië en Griekenland.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen