Deze winter kun je elke dag naar de zon vliegen vanaf MAA

Vanaf deze winter gaat luchtvaartmaatschappij Corendon dagelijks naar een zonbestemming vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport.

Vaak overschrijdingen vliegtijden MAA door Corendon

Maastricht Aachen Airport heeft een dwangsom aangezegd gekregen vanwege de start van een vliegtuig na 23:00 uur in 2018.

Wielerploegen Sunweb en Corendon niet samen

Na Sunweb komt ook reisorganisator Corendon in handen van de Zweedse investeringsmaatschappij Triton.

Nieuwe eigenaar voor Corendon

Luchtvaartmaatschappij en touroperator Corendon, dat ook vliegt vanaf Maastricht Aachen Airport, wordt overgenomen door de Zweedse investeringsmaatschappij Triton.

Brandweer luidt zomerseizoen Maastricht Airport in

Met een saluut van de luchthavenbrandweer is op Maastricht Aachen Airport het zomerseizoen ingeluid.

Aantal vakantieboekingen vanaf MAA bijna verdubbeld

Het aantal vakantieboekingen vanaf Maastricht Aachen Airport is bijna verdubbeld ten opzichte van vorig jaar.

Corendon verwacht verdubbeling aantal passagiers MAA

Volgend jaar verwacht luchtvaartmaatschappij Corendon een verdubbeling van het aantal passagiers op Maastricht Aachen Airport.

Corendon vliegt ook in de winter naar de zon vanaf Beek

Luchtvaartmaatschappij Corendon gaat komende winter ook vluchten naar zonovergoten oorden aanbieden vanaf vliegveld Maastricht Aachen Airport.

'Maastricht Aachen Airport hoopt ook op TUI en Transavia'

Commercieel manager Fons Latour van Maastricht Aachen Airport hoopt dat ook maatschappijen als TUI en Transavia voor het Limburgse vliegveld gaan kiezen.

Maastricht Aachen Airport wil lijndienst naar 'hub'

Maastricht Aachen Airport wil een verbinding krijgen naar Europese hub worden, een luchthaven waar je over kan stappen op andere vluchten.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!