Veelbesproken Bosman aast op zetels in Roermond

De veelbesproken politicus Cor Bosman doet tijdens de naderende gemeenteraadsverkiezingen een gooi naar een plek in de Roermondse politiek.

Video: Schooljudo door Cor Bosman als levensles

Geen schoolzwemmen, maar schooljudo voor de leerlingen van Basisschool Vincent van Gogh in Roermond. Niemand minder dan voormalig PVV-Statenlid Cor Bosman heeft zich als judoleraar verbonden aan het schooljudo.

Bosman: Wilders heeft weinig respect voor rechtbank

"Ik vind het getuigen van weinig respect voor de rechterlijke macht."

OM: Michael Heemels nog dit jaar voor de rechter

Michael Heemels moet zich nog dit jaar verantwoorden voor het verduisteren van geld uit de PVV-kas.

Heemels begon met coke na uit fractie zetten van Cor Bosman

Michael Heemels begon met het gebruiken van coke op de dag dat zijn vriend Cor Bosman uit de Limburgse PVV-fractie werd gezet.

'De PVV blijft een eenmansshow'

De burger weet te waarderen dat Geert Wilders gewoon zegt wat hij of zij denkt. Andere landelijke partijen lopen daar heel beleefd om heen.

Oud-partijgenoot verdacht Heemels al langer van gesjoemel

De Roermondse oud-PVV'er Cor Bosman had al jaren het idee dat Michael Heemels sjoemelde met fractiegelden. Dat zegt Bosman tegen L1 Radio.

Oud-PVV-statenlid geeft judo aan asielzoekers

Voormalig PVV-Statenlid Cor Bosman gaat judolessen geven aan kinderen in het asielzoekerscentrum in Baexem.

De week in beeld: de bijzondere uitvaart van René Zeetsen

Een regenboogzebrapad in Maastricht, een 'verkeerd' geparkeerd bestelbusje, de indrukwekkende uitvaart van militair René Zeetsen en nog veel meer in deze nieuwe aflevering van De week in beeld.

Cor Bosman blijft politicus ondanks verdwijnen PvLD

Roermondenaar Cor Bosman ziet geen reden om te stoppen met zijn carrière als politicus, ondanks het feit dat zijn Partij voor Leefbaarheid en Democratie bij de statenverkiezingen is weggevaagd.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!