Overslaan en naar de inhoud gaan

Controle: vijf aanhoudingen, bijna 30.000 euro geïncasseerd

Geplaatst opdonderdag 10 oktober 2019 - 18:19

Een aardige vangst voor de Koninklijke Marechaussee bij een controle op de A73 bij Roermond afgelopen woensdag: daar werden onder meer vijf mensen aangehouden, drugs in beslag genomen en bijna 30.000 euro geïncasseerd.

Dat meldt de Marechaussee op Facebook.

Uit alle windstreken
Bij de controle werden verkeersdeelnemers uit alle windstreken betrapt: een Litouwer die onder invloed van alcohol zijn auto bestuurde, werd aangehouden, net als twee Irakezen die gesignaleerd stonden. De mannen, 28 en 32 jaar oud, hadden geen vaste woon- of verblijfplaats. Een 54-jarige Roermondenaar werd op zijn beurt aangehouden omdat hij met 1800 gram hennep in zijn kofferbak onderweg was.

Ongeldig en twee keer vals
Een man uit Deventer maakte het eveneens bont. Hij had een ongeldig rijbewijs op zak en verplaatste zich in een auto met valse kentekenplaten. De man gaf vervolgens ook nog een valse naam op; ook hij werd door de Marechaussee aangehouden.

29.250 euro op zak
Een Duits drietal werd niet aangehouden, maar was na de controle wel 29.250 euro lichter. Zij zaten met z'n drieën in één auto. Volgens de Marechaussee konden zij niet 'aannemelijk maken' waarom ze samen zoveel geld op zak hadden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen