Overslaan en naar de inhoud gaan

Continium tijdelijk in postkantoor Venlo

Geplaatst opmaandag 2 maart 2015 - 5:13

Het voormalige postkantoor aan de Keulsepoort in Venlo wordt vanaf deze week ingericht als tijdelijk Discovery Experience.

Bezoekers krijgen hier een interactieve expositie te zien over het brein.

Continium
Deze Discovery Experience is een dependance van het wetenschaps- en techniekmuseum Continium uit Kerkrade en is maar tijdelijk in Venlo. Ook in Aken en Sittard zijn op dit moment nog dependances; Maastricht is inmiddels weer gesloten. Bezoekers die hun zintuigen op de proef willen stellen, die hun smaak, geur en gevoel voor de gek willen houden, kunnen vanaf 14 maart in de weekeinden en op woensdagmiddagen terecht in het oude postkantoor. Kinderen kunnen een eigen science box maken in het Lab, met een dronkemansbril rondlopen of meedoen aan de science show.

Uitbreiding Kerkrade
Het Continium in Kerkrade zelf is op dit moment gesloten. In oktober gaat het weer open. Dan is het uitgebreid met twee nieuwe centra: CUBE, een design museum en Columbus, een soort theater. Het Venlose Discovery Experience blijft open tot na de zomervakantie. Op 12 maart wordt de dependance officieel geopend door gedeputeerde Ger Koopmans.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Maastricht krijgt ook Continium
Filiaal Continium opent zaterdag deuren in Sittard
Nieuwbouw Continium Kerkrade vordert gestaag
Limburgse kinderen naar Benelux-finale Lego-toernooi
Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen