Overslaan en naar de inhoud gaan

Container met vermoedelijk drugsafval gedumpt

Geplaatst opzaterdag 5 oktober 2019 - 11:54

De Beekweg in Merselo is deels dicht omdat er een grote container die mogelijk vol zit met drugsafval is gedumpt.

De brandweer ontving rond 10: 45 uur een melding over de container.

Drugs
Volgens een woordvoerder van de politie is het nog onduidelijk wat er precies in de container zit. “We wachten nog op een speciaal team om de container te openen en te onderzoeken”, zegt een woordvoerder van de politie. “Maar vermoedelijk heeft het iets met drugs te maken.” Medewerkers van de brandweer, de politie en de gemeente Venray zijn ter plaatse aanwezig op de Beekweg. Een rijstrook is afgesloten voor het verkeer.

Lees ook: Drugsafval blijft hoofdpijndossier voor brandweer

Lek
Hoe lang de container al langs de weg stond, weet de woordvoerster niet. "Dit is een flinke container, je zou zeggen: die valt op. Maar sinds wanneer die daar staat, weet ik niet." Volgens nog onbevestigde berichten lekt er mogelijk afval uit de container.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen