Overslaan en naar de inhoud gaan

Container met vermoedelijk drugsafval gedumpt

Geplaatst opzaterdag 5 oktober 2019 - 11:54

De Beekweg in Merselo is deels dicht omdat er een grote container die mogelijk vol zit met drugsafval is gedumpt.

De brandweer ontving rond 10: 45 uur een melding over de container.

Drugs
Volgens een woordvoerder van de politie is het nog onduidelijk wat er precies in de container zit. “We wachten nog op een speciaal team om de container te openen en te onderzoeken”, zegt een woordvoerder van de politie. “Maar vermoedelijk heeft het iets met drugs te maken.” Medewerkers van de brandweer, de politie en de gemeente Venray zijn ter plaatse aanwezig op de Beekweg. Een rijstrook is afgesloten voor het verkeer.

Lees ook: Drugsafval blijft hoofdpijndossier voor brandweer

Lek
Hoe lang de container al langs de weg stond, weet de woordvoerster niet. "Dit is een flinke container, je zou zeggen: die valt op. Maar sinds wanneer die daar staat, weet ik niet." Volgens nog onbevestigde berichten lekt er mogelijk afval uit de container.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen