Overslaan en naar de inhoud gaan

Conservatorium zorgt voor 'wachtconcerten' in Maastricht

Geplaatst opdinsdag 14 april 2015 - 12:21

Op diverse plaatsen in Maastricht - waaronder het station, in bussen en bij het ziekenhuis - worden dinsdag en woensdag 'wachtconcerten' gehouden.

Dit op initiatief van het conservatorium in Maastricht.

Jazz en klassiek
Wachtende mensen kunnen tijdens de live-concerten kijken en luisteren naar zangers, zangeressen en gitaristen die jazz en klassieke muziek spelen.

Droomprijs 2015
Het conservatorium heeft met dit project de 'Droomprijs 2015' van de Rabobank gewonnen, dat is een geldprijs van tienduizend euro.

Aangenaam verrast
De reacties van mensen op het initiatief waren over het algemeen zeer positief. Busreizigers toonden zich dinsdagochtend aangenaam verrast door het muzikale intermezzo.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Italiaanse violist wint Music Award Maastricht
Duitser aan het roer bij Conservatorium in Maastricht
André Rieu verbreekt eigen verkooprecord
'Opknapbeurt van 3,5 miljoen voor Theater aan het Vrijthof'
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen