Vanaf de zomer promotie Limburg in nieuwe stijl

De provincie gaat drie keer per jaar de mogelijkheid bieden om projecten in te dienen die bijdragen aan de promotie van Limburg.

Prominenten tekenen petitie voortbestaan Connect Limburg

Ruim dertig vooraanstaande Limburgers hebben de petitie ondertekend die pleit voor het voortbestaan van Connect Limburg.

Promotieclub 'verbijsterd' over besluit om te stoppen

Connect Limburg is 'verbijsterd' over het besluit van het Limburgs Parlement om plotseling de stekker te trekken uit de organisatie die Limburg internationaal op de kaart moest zetten.

Doek valt definitief voor Limburgse promotieclub

Het doek is definitief gevallen voor Connect Limburg.

Geen resultaat: politiek wil einde Limburgse promotieclub

Een plotseling einde dreigt voor Connect Limburg, de club die verantwoordelijk is voor de promotie van de provincie.

Vrouwonvriendelijke promofilm over Limburg zorgt voor ophef

De promofilm over Limburg is een gemiste kans. Volgens Universiteit Maastricht houdt het een vastgeroest beeld in stand dat alleen mannen belangrijke posities bekleden.

Online platform voor oud-Limburgers

Er komt een digitaal platform voor Limburgers die niet meer in Limburg wonen, maar toch verbonden willen blijven met hun provincie.

Limburgers blijken internationaler dan gedacht

Limburgers verlaten twee keer per week de provincie. Dat blijkt uit onderzoek van Connect Limburg in Roermond.

Kritiek op Connect Limburg in provinciaal parlement

De coalitiepartijen CDA en VVD in het Limburgs Parlement hebben kritiek op Connect Limburg, de organisatie die heel Limburg internationaal op de kaart moet zetten als unieke grensregio.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!