Mannen 'domineren' muziekwereld: waar zijn de vrouwen?

Festival Conincx Pop gooit dit jaar het roer om. Het festival in Elsloo programmeert dit jaar bands die minimaal een vrouw in de gelederen hebben. Op deze manier wil het festival ervoor zorgen dat er meer vrouwen op het podium staan.

Conincx Pop gooit roer om en wil meer vrouwen

Festival Conincx Pop wil meer vrouwen op het podium. Dat brengt de organisatie van het popfestival in Elsloo, dat dit jaar voor de 37ste keer plaatsvindt, naar buiten.

Datum Bospop gooit roet in eten voor festival Elsloo

De editie 2019 van Bospop wordt op 5, 6 en 7 juli gehouden. Dat gebeurt net als afgelopen weekend weer op het terrein aan de A2 bij Weert-Noord.

Ondernemers redden 36ste editie muziekfestival Conincx Pop

Het zag er een tijdje niet goed uit voor Conincx Pop in Elsloo. De 36ste editie van het festival stond op losse schroeven. Met hulp van ondernemers is het gratis toegankelijke muziekfestival gered.

Coninx Pop viert 35e editie met speciaalbierenbar

Conincx Pop in Elsloo introduceert een speciaalbierenbar tijdens de 35e editie van het gratis toegankelijke muziekfestival.

Accu’s gestolen op Conincx Pop in Elsloo

Inbrekers hebben in de nacht van dinsdag op woensdag enkele accu’s gestolen op het festivalterrein van Conincx Pop in Elsloo.

Evenementen wijken niet voor verwachte hitte

De verwachte hitte in het weekeinde is voor organisatoren van evenementen in Limburg nog geen reden om te denken aan uitstel.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!