Overslaan en naar de inhoud gaan

Coniferenfik: lichtgewonde en gesmolten glijbaan in Heerlen

Geplaatst opdinsdag 11 augustus 2020 - 16:56

Bij een coniferenbrand in de Heerlense wijk Molenberg is dinsdagmiddag een persoon lichtgewond geraakt. Ook zijn in verschillende achtertuintjes de opbergstallen en speeltoestellen, zoals glijbaan en een trampoline, beschadigd.

De brandweer is om 15:45 uur uitgerukt voor de brand aan de Donderdagstraat. Ondanks dat de brandweerlieden het vuur binnen 20 minuten onder controle hadden, is de schade in en om de achtertuintjes aanzienlijk.

Ademhalingsproblemen
Ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over een persoon die vanwege de ingeademde rook met ademhalingsproblemen kampte, maar die hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

Behalve de schade in de achtertuinen hebben enkele woningen ook hebben rook- en roetschade opgelopen.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen