Snelweg protest Armenië

Armeense demonstranten blokkeren snelweg A76

Nederlanders en Belgen van Armeense afkomst blokkeerden vrijdagochtend de A76 om aandacht te vragen voor het conflict tussen Azerbeidzjan en Armenië en de Turkse inmenging.

Conflict RvC L1_HD
Personeel L1: RvC moet zich op positie beraden

Het personeel van L1 vindt dat de Raad van Commissarissen van de omroep zich op zijn positie moet beraden. Dat staat in een open brief van het personeel aan de drie commissarissen Hans Coppus, Mirjam Depondt en Raoul Willms.

Peter Elbers L1-directeur_HD
Crisisgesprek levert niets op: OR L1 stapt naar rechter

De ondernemingsraad van regionale omroep L1 stapt naar de rechter. De OR wil dat de benoeming van de nieuwe directeur Peter Elbers ongedaan wordt gemaakt.

L1
OR L1 eist intrekken benoeming nieuwe directeur

De benoeming van Peter Elbers als directeur van L1 is in strijd met de wet. Dat stelt de ondernemingsraad van de regionale publieke omroep L1. De OR eist dat de benoeming van Elbers vóór woensdagmiddag wordt ingetrokken.

Waarschuwingsschoten gelost bij conflict in Heerlen
Politie lost waarschuwingsschoten bij conflict in Heerlen

De politie heeft dinsdagavond in Heerlen waarschuwingsschoten gelost bij een conflict. Er is een persoon aangehouden.

Personeelsbijeenkomst L1_HD (30 jun 2020)
OR gaat niet mee in benoeming nieuwe directeur L1

De ondernemingsraad van L1 is voorlopig niet van plan om te adviseren over de benoeming van een nieuwe directeur. De OR wil eerst dat het conflict wordt opgelost dat is ontstaan tussen de Raad van Commissarissen en het personeel van de omroep.

Personeelsbijeenkomst L1_HD (30 jun 2020)
Commissarissen L1: 'We kunnen alles weerleggen'

De Raad van Commissarissen van L1 herkent zich absoluut niet in de kritiek van de ondernemingsraad op de gang van zaken rond het vertrek van de twee directeur/bestuurders van de omroep.

Personeelsbijeenkomst L1_HD (30 jun 2020)
Personeel L1 zegt vertrouwen op in commissarissen

Er is een conflict ontstaan tussen de Raad van Commissarissen (RvC) en het personeel van de regionale omroep L1. Reden is het gedwongen vertrek van de twee directeuren/bestuurders van de omroep.

Dierenambulance
Bom onder dierenambulance na vertrek directeur

Bestuur, personeel en vrijwilligers van de Dierenambulance Limburg Zuid liggen met elkaar overhoop.

MVV-speler Anthony van den Hurk
Makelaar wil halve ton van MVV'er Van den Hurk

Anthony van den Hurk, de aanvoerder van MVV, ligt in de clinch met Sportconsult Nederland BV.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten