Man veroordeeld tot tbs voor neersteken conducteur

Een 42-jarige man uit Litouwen is tbs met dwangverpleging opgelegd voor een poging tot doodslag op een conducteur.

Treinschoonmaker mag dagje meelopen als conducteur

Danny Jalhay uit Maastricht beleeft maandag de dag van zijn leven. De treinschoonmaker loopt een dagje mee als conducteur bij de NS.

Agressie tegen spoorwegpersoneel: geduld CDA is op

De eerder beloofde extra veiligheidsmaatregelen voor spoorwegpersoneel moeten sneller worden ingevoerd. Dat wil Tweede Kamerlid Martijn van Helvert (CDA) uit Susteren.

Man die conducteur neerstak vrijdag voorgeleid

De man die woensdagavond in Landgraaf een conducteur met een scherp voorwerp in de buik heeft gestoken, wordt vrijdag voorgeleid voor de rechter commissaris.

Spoedoverleg NS met bonden na steekincident in Landgraaf

De vakbonden hebben donderdagmiddag spoedoverleg met NS naar aanleiding van een incident woensdagavond in Landgraaf waarbij een conducteur in zijn buik werd gestoken.

Conducteur bouwt muzikaal treinfeestje met leerlingen

Zo kan het natuurlijk ook: een groep leerlingen maakte er deze week samen met een conducteur een muzikaal feestje van in de trein.

Man opgepakt in Roermond na klappen aan conducteur

Een 33-jarige man is donderdagmiddag rond 16:45 uur gearresteerd op station Roermond omdat hij een conducteur had geslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!