Overslaan en naar de inhoud gaan

Condoleanceregister voor omgekomen Sittards gezin

Geplaatst opdonderdag 28 september 2017 - 16:15

De gemeente Sittard-Geleen opent een condoleanceregister voor het Sittardse gezin, dat omkwam bij een ongeval met een spookrijder in Duitsland.

Het gezin Gooijen kwam om het leven toen een dronken Poolse trucker ging spookrijden en frontaal in botsing kwam met het Limburgse gezin.

Vakantie
Vader (53), moeder (51) en dochter (20) overleefden de klap niet. Zij laten zoon en broer Max na. Het ongeval gebeurde zaterdag in het Duitse Rüsselsheim. De familie was op de terugweg van een vakantie in Oostenrijk.

Mensen die hun medeleven willen betuigen kunnen op werkdagen tussen 09.00 en 17:00 uur terecht in het stadskantoor van Sittard.

Geschokt
De Sittardse wijk Sanderbout, waar de moeder werkzaam was bij een huisartsenpraktijk, reageerde geschokt op het tragische ongeval.

Lees ook: Sittardse wijk in shock na dood gezin

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen