Overslaan en naar de inhoud gaan

Concertgangers Beppie droog door afhaken zwemmers

Geplaatst opdinsdag 11 juli 2017 - 10:18

Ziektes en late afmeldingen waren de reden dat bij het jubileumconcert van Beppie Kraft vorige maand ellenlange rijen stonden bij de bars op het Vrijthof in Maastricht.

De Maastrichtse zwem- en waterpolovereniging Waterproof laat dat weten in een verklaring.

Boos
De zwemsporters zouden aan één kant van het Vrijthof vrijwilligers leveren voor de taps. Maar omdat op het laatste moment flink wat watersporters afzegden, was de bar daar zwaar onderbezet. Dat leidde tot lange wachttijden voor een drankje en veel boosheid bij de bezoekers van het concert.

Lees ook: Groot bierprobleem bij jubileumconcert Beppie Kraft

Negatieve sfeer
"Als deelnemende vereniging betreuren wij de gang van zaken en de negatieve sfeer die hieromheen ontstaan is. Marlstone en wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen en helaas is dit de eerste keer dat dit gebeurt. Daarom vinden wij het des te meer jammer dat het op deze bijzondere avond mis ging", laat Waterproof weten. De vereniging zegt geleerd te hebben van het incident, en hoopt dat het in de toekomst niet meer gebeurt.

Ook organisator Marlstone van het concert heeft van het incident geleerd. Verenigingen die meewerken aan een evenement moeten in de toekomst een contract tekenen dat ze het toegezegde aantal vrijwilligers leveren.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op l1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Marlstone maakt contract om bierprobleem te voorkomen
Beppie voelt 'gezonde spanning' voor laatste grote concerten
Boekingskantoor Beppie Kraft wordt overgenomen
70.000 bezoekers voor Rieu op Vrijthof
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen