Overslaan en naar de inhoud gaan

Concertgangers Beppie droog door afhaken zwemmers

Geplaatst opdinsdag 11 juli 2017 - 10:18

Ziektes en late afmeldingen waren de reden dat bij het jubileumconcert van Beppie Kraft vorige maand ellenlange rijen stonden bij de bars op het Vrijthof in Maastricht.

De Maastrichtse zwem- en waterpolovereniging Waterproof laat dat weten in een verklaring.

Boos
De zwemsporters zouden aan één kant van het Vrijthof vrijwilligers leveren voor de taps. Maar omdat op het laatste moment flink wat watersporters afzegden, was de bar daar zwaar onderbezet. Dat leidde tot lange wachttijden voor een drankje en veel boosheid bij de bezoekers van het concert.

Lees ook: Groot bierprobleem bij jubileumconcert Beppie Kraft

Negatieve sfeer
"Als deelnemende vereniging betreuren wij de gang van zaken en de negatieve sfeer die hieromheen ontstaan is. Marlstone en wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen en helaas is dit de eerste keer dat dit gebeurt. Daarom vinden wij het des te meer jammer dat het op deze bijzondere avond mis ging", laat Waterproof weten. De vereniging zegt geleerd te hebben van het incident, en hoopt dat het in de toekomst niet meer gebeurt.

Ook organisator Marlstone van het concert heeft van het incident geleerd. Verenigingen die meewerken aan een evenement moeten in de toekomst een contract tekenen dat ze het toegezegde aantal vrijwilligers leveren.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op l1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Marlstone maakt contract om bierprobleem te voorkomen
Beppie voelt 'gezonde spanning' voor laatste grote concerten
Boekingskantoor Beppie Kraft wordt overgenomen
70.000 bezoekers voor Rieu op Vrijthof
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen