Overslaan en naar de inhoud gaan

Concertgangers Beppie droog door afhaken zwemmers

Geplaatst opdinsdag 11 juli 2017 - 10:18

Ziektes en late afmeldingen waren de reden dat bij het jubileumconcert van Beppie Kraft vorige maand ellenlange rijen stonden bij de bars op het Vrijthof in Maastricht.

De Maastrichtse zwem- en waterpolovereniging Waterproof laat dat weten in een verklaring.

Boos
De zwemsporters zouden aan één kant van het Vrijthof vrijwilligers leveren voor de taps. Maar omdat op het laatste moment flink wat watersporters afzegden, was de bar daar zwaar onderbezet. Dat leidde tot lange wachttijden voor een drankje en veel boosheid bij de bezoekers van het concert.

Lees ook: Groot bierprobleem bij jubileumconcert Beppie Kraft

Negatieve sfeer
"Als deelnemende vereniging betreuren wij de gang van zaken en de negatieve sfeer die hieromheen ontstaan is. Marlstone en wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen en helaas is dit de eerste keer dat dit gebeurt. Daarom vinden wij het des te meer jammer dat het op deze bijzondere avond mis ging", laat Waterproof weten. De vereniging zegt geleerd te hebben van het incident, en hoopt dat het in de toekomst niet meer gebeurt.

Ook organisator Marlstone van het concert heeft van het incident geleerd. Verenigingen die meewerken aan een evenement moeten in de toekomst een contract tekenen dat ze het toegezegde aantal vrijwilligers leveren.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op l1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Marlstone maakt contract om bierprobleem te voorkomen
Beppie voelt 'gezonde spanning' voor laatste grote concerten
Boekingskantoor Beppie Kraft wordt overgenomen
70.000 bezoekers voor Rieu op Vrijthof
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen