Overslaan en naar de inhoud gaan

Concertconcoursen fanfares en harmonieën afgelast

Geplaatst opvrijdag 24 april 2020 - 20:54

De concertconcoursen van de Limburgse Bond voor Muziekgezelschappen (LBM) die gepland stonden voor 25 oktober en 1 november gaan niet door.

Hoewel de overheid alle evenementen tot 1 september heeft verboden vindt de LBM dat er vanwege het coronavirus geen goede voorbereiding door muziekgezelschappen kan plaatsvinden.

Jaarlijkse concoursen
Fanfares en harmonieën die zijn aangesloten bij de LBM kunnen hun niveau laten testen tijdens de jaarlijkse concoursen. Eerder werd al het WMC, het Wereld Muziek Concours, dat in de zomer van 2021 in Kerkrade zou plaatsvinden verplaatst naar de zomer van 2022.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen