Overslaan en naar de inhoud gaan

Concert met Nederlandse topartiesten in Kerkrade afgeblazen

Geplaatst opwoensdag 31 mei 2017 - 14:28

Het 100% NL Speelt Live-concert dat op 24 juni in het Parkstad Limburg Stadion zou plaatsvinden, is afgeblazen wegens gebrek aan belangstelling.

Mensen die een kaartje hadden gekocht, krijgen hun geld teruggestort.

Sponsor
De landelijke concertreeks is in zijn geheel afgelast door organisator Creative Event Company. Muziekzender 100% NL is de naamgevende hoofdsponsor.

Ambitieus
Tijdens elk concert zouden meer dan tien Nederlandse artiesten optreden. Onder hen zijn Ali B. Glennis Grace, Van Velzen en Jeroen van der Boom. De presentatie zou in handen zijn van Xander de Buisonjé. Het muziekgezelschap zou in wisselende samenstelling gaan touren langs diverse Nederlandse stadions, maar dit plan is volgens de organisatie ‘te ambitieus’ gebleken.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Kidsgrove Scouts winnen EK Showkorpsen in Kerkrade
Twintig Nederlandse topartiesten naar Kerkrade
Jan Smit wil Limburgs voorprogramma in Kerkrade
Mogelijk hitteprotocol tijdens concert Guido Dieteren
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen