Overslaan en naar de inhoud gaan

Complimenten ondanks teleurstelling bij Fortuna Sittard

Geplaatst opvrijdag 27 oktober 2017 - 22:32

Het mislopen van de periodetitel zorgt vrijdagavond tot teleurstelling bij Fortuna Sittard. Toch is trainer Sunday Oliseh complimenteus.

"Ik ben erg trots op mijn spelers en de meegereisde supporters", zei de Nigeriaan tegen FOX Sports na de 2-0 nederlaag bij De Graafschap.

"Wij wilden het, heel Sittard wilde het en we hebben er alles aan gedaan. Maar natuurlijk zijn we teleurgesteld."

Lees ook: Fortuna Sittard grijpt naast eerste prijs in 22 jaar

Zenuwachtig
Dat gevoel overheerste ook bij aanvoerder Perr Schuurs. "Iedereen vindt het teleurstellend en dat is ook wel logisch, denk ik", aldus Schuurs. De captain denkt niet dat de zenuwen zijn ploeggenoten parten speelden. "Voor veel spelers was het bijzonder om dit mee te maken, maar daar hoef je niet zenuwachtig van te worden."

Ranglijst
Doordat Fortuna onderuit ging, pakte Jong Ajax de eerste periodetitel. Het playoff-ticket ging naar NEC, dat ook de koploper in de Jupiler League is. Fortuna staat op de derde plek op de ranglijst.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen