Overslaan en naar de inhoud gaan

Complimenten ondanks teleurstelling bij Fortuna Sittard

Geplaatst opvrijdag 27 oktober 2017 - 22:32

Het mislopen van de periodetitel zorgt vrijdagavond tot teleurstelling bij Fortuna Sittard. Toch is trainer Sunday Oliseh complimenteus.

"Ik ben erg trots op mijn spelers en de meegereisde supporters", zei de Nigeriaan tegen FOX Sports na de 2-0 nederlaag bij De Graafschap.

"Wij wilden het, heel Sittard wilde het en we hebben er alles aan gedaan. Maar natuurlijk zijn we teleurgesteld."

Lees ook: Fortuna Sittard grijpt naast eerste prijs in 22 jaar

Zenuwachtig
Dat gevoel overheerste ook bij aanvoerder Perr Schuurs. "Iedereen vindt het teleurstellend en dat is ook wel logisch, denk ik", aldus Schuurs. De captain denkt niet dat de zenuwen zijn ploeggenoten parten speelden. "Voor veel spelers was het bijzonder om dit mee te maken, maar daar hoef je niet zenuwachtig van te worden."

Ranglijst
Doordat Fortuna onderuit ging, pakte Jong Ajax de eerste periodetitel. Het playoff-ticket ging naar NEC, dat ook de koploper in de Jupiler League is. Fortuna staat op de derde plek op de ranglijst.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen