Overslaan en naar de inhoud gaan

Complex heropent deuren na 1,5 jaar met dj Reinier Zonneveld

Geplaatst opzondag 20 juni 2021 - 9:18

Na bijna anderhalf jaar opent de Maastrichtse club Complex weer de deuren. Komende zaterdag wordt de heropening gevierd met het Nederlandse technofenomeen Reinier Zonneveld.

Dat maakt de club langs de Maas bekend.

Versoepelingen
Demissionair premier Mark Rutte en demissionair zorgminister Hugo de Jonge hebben vrijdagavond tijdens een persconferentie bekendgemaakt dat nachtclubs en discotheken weer open mogen, zolang ze op een negatieve coronatest, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs controleren. De Maastrichtse uitgaangelegenheid is hier direct op ingesprongen door Reinier Zonneveld vast te leggen voor een show. De kaartverkoop gaat dinsdag van start.

De dj heeft onlangs nog het eerste proeffestival op het Lowlands-terrein in Biddinghuizen afgesloten. De populaire dj is binnenkort nogmaals in Limburg te bewonderen. Op 3 juli heropent hij de Music Dome in Kerkrade met een show.

Lees ook: Mondkapjes op drukke plekken en onbeperkt thuisbezoek

Coronacrisis
Het is voor Complex het eerste evenement na de coronacrisis. Ruim anderhalf jaar geleden moest de club de deuren sluiten vanwege de maatregelen. Eind juli vorig jaar zou de nachtclub de deuren weer openen, maar vanwege de besmettingscijfers wilde Complex geen risico lopen en werden alle optredens gecanceld.

Danceliefhebbers
De voormalige Platte Zaol is een populaire uitgaansgelegenheid voor liefhebbers van elektronische muziek. Onder anderen Fatboy Slim, Jeff Mills, Lost Frequencies en Paul Kalkbrenner hebben er al eens achter de draaitafel gestaan.

Lees ook: Toename coronabesmettingen: club cancelt optredens

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen