Overslaan en naar de inhoud gaan

Complex heropent deuren na 1,5 jaar met dj Reinier Zonneveld

Geplaatst opzondag 20 juni 2021 - 9:18

Na bijna anderhalf jaar opent de Maastrichtse club Complex weer de deuren. Komende zaterdag wordt de heropening gevierd met het Nederlandse technofenomeen Reinier Zonneveld.

Dat maakt de club langs de Maas bekend.

Versoepelingen
Demissionair premier Mark Rutte en demissionair zorgminister Hugo de Jonge hebben vrijdagavond tijdens een persconferentie bekendgemaakt dat nachtclubs en discotheken weer open mogen, zolang ze op een negatieve coronatest, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs controleren. De Maastrichtse uitgaangelegenheid is hier direct op ingesprongen door Reinier Zonneveld vast te leggen voor een show. De kaartverkoop gaat dinsdag van start.

De dj heeft onlangs nog het eerste proeffestival op het Lowlands-terrein in Biddinghuizen afgesloten. De populaire dj is binnenkort nogmaals in Limburg te bewonderen. Op 3 juli heropent hij de Music Dome in Kerkrade met een show.

Lees ook: Mondkapjes op drukke plekken en onbeperkt thuisbezoek

Coronacrisis
Het is voor Complex het eerste evenement na de coronacrisis. Ruim anderhalf jaar geleden moest de club de deuren sluiten vanwege de maatregelen. Eind juli vorig jaar zou de nachtclub de deuren weer openen, maar vanwege de besmettingscijfers wilde Complex geen risico lopen en werden alle optredens gecanceld.

Danceliefhebbers
De voormalige Platte Zaol is een populaire uitgaansgelegenheid voor liefhebbers van elektronische muziek. Onder anderen Fatboy Slim, Jeff Mills, Lost Frequencies en Paul Kalkbrenner hebben er al eens achter de draaitafel gestaan.

Lees ook: Toename coronabesmettingen: club cancelt optredens

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen