Rechter: L1 terecht beboet om sponsoring

Het Commissariaat voor de Media (CvdM) heeft terecht boetes opgelegd aan L1. Dat vindt de rechter.

Gennep krijgt nieuwe lokale omroep

GennepNews wordt de nieuwe lokale omroep van Gennep.

Omroep-ruzie: LPO Meerssen in beroep tegen besluit

LPO Meerssen heeft beroep aangetekend tegen het gunnen van de zendmachtiging voor de lokale omroep in Meerssen aan MeerVandaag.

glazen huis, serious request, heerlen
Minder waardering voor Serious Request in Heerlen

De luisteraars van 3FM hadden in december vorig jaar een 7,1 over voor de uitzendingen van Serious Request vanaf het Pancratiusplein in Heerlen.

L1 stapt naar rechter vanwege boete van 117.000 euro

L1 stapt naar de rechter. De omroep is het niet eens met een aantal door het Commissariaat voor de Media opgelegde boetes.

College Meerssen: gun MeerVandaag zendmachtiging

Als het aan het college van Meerssen ligt, krijgt MeerVandaag vanaf augustus de zendmachtiging om de lokale omroep in de gemeente te mogen verzorgen.

Commissariaat grijpt niet in in Meerssen

Meerssen handelt in strijd met de regels door zich te bemoeien met de ruzie rond de lokale omroep. Dat blijkt uit een brief van het Commissariaat voor de Media aan de gemeente, die in handen is van L1.

'Commissariaat voor de Media meet met twee maten'

D66-gedeputeerde Hans Teunissen van mediabeleid heeft sterk het gevoel dat het Commissariaat voor de Media met twee maten meet.

Ger Koopmans levert kritiek op Commissariaat voor de Media

CDA-gedeputeerde Ger Koopmans uit kritiek op het Commissariaat voor de Media. Hij steunt L1 in het beroep dat de regionale omroep heeft aangetekend tegen een boete van 275.000 euro.

L1 wil meer duidelijkheid over regels sponsoring

L1-directeur Rob Stevens wil in gesprek met het Commissariaat voor de Media omdat volgens hem de regels rondom programmasponsoring niet helder genoeg zijn.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!