Overslaan en naar de inhoud gaan

Comeback voor Van der Togt: 'Laaiend enthousiast'

Geplaatst opmaandag 23 juli 2018 - 21:37

Oud-presentator Hans van der Togt is bezig aan zijn comeback. Dat doet hij niet als presentator, maar als acteur.

Dit vertelt de geboren Maastrichtenaar (70) tegen RTL Boulevard. Van der Togt was overigens erg onzeker of hij überhaupt kon acteren. "Ik ben van huis uit geen acteur, maar een presentator."

Kras Lot
Van der Togt was jarenlang heel succesvol als presentator van het programma Rad van Fortuin. Nu zal hij in de film Kras Lot te zien zijn naast zangeres en actrice Heddy Lester (68). De film gaat over een echtpaar dat verslaafd is aan krasloten. Het krassen van loten blijkt het enige te zijn wat het paar nog bindt.

Alcohol
Hans bevalt als acteur, zo vertelt hij. "Ze zijn zo laaiend enthousiast over me en ik kan goed plotseling totaal iemand anders neerzetten." De nieuwbakken acteur was jarenlang verslaafd aan drank, maar vertelt aan het programma dat hij inmiddels anderhalf jaar geen alcohol meer drinkt. "Dat ga ik dit jaar nog volhouden, want ik moet nog een paar klusjes doen en daar moet je geen drank bij drinken", zegt Van der Togt.

De film gaat op 12 november in première in Vlissingen.

Lees ook: Hans van der Togt: 'Eens verslaafd, altijd verslaafd'

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen