Overslaan en naar de inhoud gaan

Comeback tienerband Ch!pz: 'Bizar, geweldig en vet'

Geplaatst opzondag 28 oktober 2018 - 11:55

Tienerband Ch!pz heeft zaterdagavond voor het eerst in acht jaar weer op het podium gestaan. En dat optreden smaakt absoluut naar meer.

"Het was bizar, geweldig en vet", zegt zanger Kevin Hellenbrand uit Brunssum tegen L1.

Meezingers
De Brunssumer geeft toe dat hij voorafgaand aan het optreden in de Brabanthallen in Den Bosch wel spanning voelde. "Je weet natuurlijk niet hoe het publiek gaat reageren", zegt Hellenbrand. "Maar vanaf het eerste moment heeft het publiek meegezongen. Ongelooflijk dat iedereen onze liedjes nog kent. Het was écht te gek."

Hits
Ch!pz was tussen 2003 en 2011 immens populair onder Nederlandse tieners. Met singles als Ch!pz in Black, Cowboy en 1001 Arabian Nights bestormden ze de hitlijsten. Eind 2010 besloot het management de band op te heffen, omdat het geen succes meer in de groep zag.

Comeback
Vlak voor 1 april plaatsten de voormalige bandleden voor de grap een aankondiging op social media over een eenmalig optreden in de Ziggo Dome. Ze kregen daar zoveel positieve reacties op dat werd besloten om écht voor een comeback te gaan. "Onze boeker heeft het heel druk. De komende tijd hebben we heel veel optredens", zegt Hellenbrand. De zanger laat weten dat Ch!pz binnenkort ook in Limburg te bewonderen zal zijn.

Lees ook: Tienerband Ch!pz kondigt meerdere optredens aan

Nieuwe muziek
Volgens Hellenbrand hoeven de fans voorlopig geen nieuwe muziek te verwachten van de tienerband. "Nee, in eerste instantie blijven we optreden met onze oude hits", zegt de Brunssumer. "Maar je weet natuurlijk nooit waar het schip strandt."

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen