Overslaan en naar de inhoud gaan

Comeback Dolly Dots uitgesteld: show in Maastricht naar 2021

Geplaatst opzondag 12 juli 2020 - 22:58

De comeback-tournee van de Dolly Dots, die furore maakten in de jaren tachtig, laat nog wat langer op zich wachten.

Het vijftal zou vanaf september door het land trekken en ook Theater het Vrijthof in Maastricht aandoen, maar dat wordt een jaar later.

'Nieuwe normaal gaat het niet worden'
"Wij hebben al vrij vroeg bedacht dat die anderhalve meter en dat nieuwe normaal het niet gaat worden", vertelt Angela Groothuizen aan RTL Boulevard. "Dus wij hebben het een jaar uitgesteld. We hopen dat het lukt. Maar wat er ook gebeurt, we gaan er een feest van maken", verzekert ze.

Ook de andere bandleden houden de moed erin en kijken al uit naar volgend jaar. "Het is heel erg jammer, maar ik weet zeker dan 2021 in alle opzichten veel mooier en anders zal zijn", aldus Anita Heilker.

Lees ook: De Dolly Dots zijn terug en komen naar Maastricht

Angela Groothuizen, Patty Zomer, Esther Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla Kramers maakten in januari bekend terug te keren met een reeks concerten. In 2016 stonden ze voor het laatst samen op het podium voor een gastoptreden bij De Toppers in de Johan Cruijff ArenA.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen