Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Comeback Croux lijkt gouden greep: 'Heel gelukkig'

Geplaatst opzaterdag 16 februari 2019 - 9:37

De terugkeer van Jordy Croux (25) bij MVV lijkt vooralsnog een schot in de roos. Vrijdagavond was de Belgische aanvaller belangrijk in de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht, met een doelpunt en twee assists.

De vleugelspeler heeft daarmee één goal en vier assists afgeleverd in twee wedstrijden. Hij kwam op 31 januari op huurbasis over van Willem II.

Lees ook: Oude bekende Croux keert terug bij MVV

Vier wedstrijden
Bij de club uit Tilburg kwam Croux weinig aan spelen toe. Tijdens de eerste seizoenshelft speelde hij precies 413 minuten in het eerste elftal, omgerekend ruim vier wedstrijden. Daarin kwam hij niet tot scoren. Zijn oude club MVV bood hem de helpende hand. Tussen 2014 en 2016 kwam hij ook uit voor de Maastrichtse formatie. Willem II kocht hem vervolgens voor anderhalve ton.

Erg gelukkig
De Belg is blij met zijn terugkeer op het oude nest. Tegen Jong FC Utrecht was hij voor het eerst terug in stadion De Geusselt. "Met een doelpunt en twee assists, daar ben ik heel gelukkig mee. Ik ben gewoon erg gelukkig dat ik terug ben, hier bij MVV." Over de wedstrijd van vrijdag was Croux iets kritischer. "Ik vond dat we de doelpunten iets te makkelijk tegen kregen, maar we speelden een goede tweede helft. Nu alle focus op FC Den Bosch en hopelijk maken we er vijf winstpartijen op rij van."

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen