Overslaan en naar de inhoud gaan

College Tour zonder Twan Huys terug op de buis

Geplaatst opmaandag 10 december 2018 - 12:42

De NPO heeft maandagochtend te kennen gegeven dat College Tour terugkeert op televisie, maar zonder Twan Huys als presentator.

Wie het nieuwe gezicht gaat worden van het programma is nog niet bekend. Dat meldt het AD.

Rechten
De presentator uit Sevenum verkaste afgelopen zomer van de NPO naar RTL 4. Ondanks zijn overstap heeft hij toch nog een vinger in de pap bij College Tour. De talkshowhost heeft volgens de krant zijn goedkeuring gegeven voor een nieuw seizoen op het programma.

Opvolger
Volgens NTR-directeur Paul Römer zou een vervolg van het praatprogramma geen bestaan hebben zonder toestemming van Huys. Het is nog niet bekend of de NPO al iemand op de korrel heeft om in de voetsporen van Huys te treden.

College Tour verhuist wel van NPO 3 naar het hoger aangeslagen NPO 1.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen